Звітна наукова конференція секції спеціальності «Дошкільна освіта»

    3 квітня 2024 р. в Івано-Франківському фаховому коледжі відбулася студентська звітна наукова конференція секції спеціальності «Дошкільна освіта».
Проблема, над якою працює секція, присвячена ключовим аспектам формування мовленнєвої компетентності дошкільника. Студенти 4-ого, 3-ого та навіть 1-ого курсів мали змогу представити свої наукові дослідження у 25 авдиторії центрального корпусу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.
Зі словом-привітанням до присутніх звернувся директор коледжу – Москаленко Ю.М., який побажав усім учасникам конференції плідної праці. Про важливість професійного розвитку та саморозвитку як важливої складової професійної компетентності працівника дошкільної освіти наголосила запрошена гостя, головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Івано-Франківської міської ради – Балкова О.В.
Наукові керівники та студенти заслухали 15 надзвичайно цікавих доповідей, які вразили своєю багатоаспектністю й глибиною. Яскравим доповненням до презентацій досліджень був інтерактив від юних дослідниць, які впевнено продемонстрували навички застосовувати педагогічні методи та прийоми на практиці. До участі в практичній діяльності були запрошені студенти з глядацького залу, які мали можливість долучитися до захопливої демонстрації фахових знань та умінь доповідачів.
Щиро дякуємо усім керівникам за допомогу в підготовці наукових праць; учасникам конференції – за такі вражаючі та вичерпні доповіді; завідувачці відділення дошкільної освіти  – Сидорук О.М. – за теплі та натхненні слова підтримки усім присутнім; голові циклової комісії – Селепій О.Д. – за висококласну організацію конференції на Дошкіллі!
Дякуємо нашим воїнам ЗСУ за те, що ми мали можлівість зустрітися та провести конференцію без тривог у такий нелегкий час!
                                                       Всім бажаємо натхнення та горіння у подальших наукових пошуках!