На Дошкіллі вміють ярмаркувати та святкувати!

Сьогодні, 1-ого жовтня, на Відділенні дошкільної освіти був проведений благодійний ярмарок з нагоди Всеукраїнського дня дошкілля.

З вітальним словом до присутніх звернулася завідувач відділення Оксана Миколаївна Сидорук, яка наголосила на тому, що у день першого жовтня вдалося об’єднати святкування декількох важливих та знаменних для нашої держави свят: День захисника та захисниць України, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва. Тетяна Вікторівна Полякова – заступник директора з навчально-методичної роботи – подякувала організаторам за вкотре проявлену ініціативу в реалізації такого прекрасного ярмарку.

До організації події охоче долучилися студенти, куратори, викладачі та керівництво коледжу. Присутні мали можливість заслухати талановитих студентів, які декламували вірші сучасних авторів про мужніх та незламних воїнів України. Окрім цього, на відділенні лунали українські патріотичні пісні у виконанні нашої молоді. Навіть холодні осінні дні не завадили такій чудовій події, адже атмосфера була наповнена щирими, теплими емоціями, сміхом та радістю усіх учасників.

Усі кошти, зібрані на ярмарку, будуть перераховані для підрозділу військовослужбовиці та командирки Оксани Рубаняк.

Дякуємо ЗСУ, що ми мали можливість провести святкування без тривог!

Разом до Перемоги!!!