Зустріч, що надихає: Тетяна Демчук – приклад сили духу та підтримки наших воїнів

У п’ятницю, 6 вересня, в групі ДО-31 відбулася неймовірно щира та тепла зустріч з мамою нашої студентки – Тетяною Романівною Демчук, яка в цей час  відстоює волю й незалежність нашої України у складі 419 батальйону 42 ОМбр.
Місія Тетяни Романівни важлива й дуже нелегка. Вона – військовий психолог. З кожним бійцем проживає його долю, інколи страждання й відчай. Маючи щире серце і високий професіоналізм, Тетяна Романівна допомагає нашим воїнам побороти психологічні травми та адаптуватися до жахіть війни.

Її історія – це історія про неймовірну силу духу, про відданість справі, про мужність і віру в перемогу. Ми із захопленням слухали про її роботу, про те, як вона підтримує військових, вміло їм знаходить силу і надію. Ця жінка – справжній приклад для наслідування.
Тепла зустріч, щирі обійми, сльози та багато корисних порад для нас. Це запам’ятається надовго…

Тетяно Романівно, дякуємо Вам за вашу мужність, за вашу відданість, за те, що в даний час присвятили себе такій нелегкій справі й робите неймовірно багато для наших воїнів. Ви – справжній герой, який надихає і додає віри в перемогу.
Слава Україні!
Підготувала – студентка групи ДО-31

Діана Семкович