Тренінг «Простір толерантності»

      «Толерантність – це не просто слово, а цінність, яка дозволяє

людям жити у мирі та гармонії, поважати різноманітність

та сприймати інших такими, які вони є»

        13 листопада студенти першого курсу спеціальностей «Прикладна математика» та «Інженерія програмного забезпечення» взяли участь у тренінгу «Простір толерантності», який був організований Івано-Франківською обласною бібліотекою для юнацтва за підтримки БО «СОС Дитячі Містечка». Тренінг провела психологиня Наталія Смирнова, яка допомогла учасникам краще зрозуміти сутність та значення толерантності та інтолерантності в сучасному світі.

У ході тренінгу студенти мали змогу перевірити свій рівень толерантності, взяти участь малими групами в дискусіях, почути реальні історії про наслідки нетерпимості та дискримінації. Студенти висловили свою подяку організаторам та тренеру за можливість приєднатися до цього заходу, який був присвячений Міжнародному дню
толерантності, що святкується 16 листопада.
Ми раді, що наші студенти мали таку чудову нагоду поглибити свої знання та навички з толерантності, яка є однією з ключових компетенцій сучасної людини. Впевнені, що цей тренінг допоможе їм стати більш відкритими, доброзичливими та співчутливими до інших.